Ontdek ons Vast kantoor

Op zoek naar een kantoor voor langere tijd? Dan is één van onze vaste kantoren een goede optie. Dit zijn ruimtes, waar jij je vaste werkplek kunt creëren met nét wat meer vrijheid. De kantoorruimtes worden kaal opgeleverd, zodat jij het precies naar jouw wens en smaak kunt inrichten. Hier helpen we je uiteraard graag bij!

 • Te huur vanaf 1 jaar
 • Kaal opgeleverd
 • Zelf in te richten en vorm te geven

Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan

Alle vrijheid

Een vast kantoor kan je bij ons al huren vanaf 1 jaar. Deze optie geeft je alle vrijheid en ruimte om jouw droomkantoor te realiseren. We bepalen samen de afmeting en plek van je kantoor. Heb je daarbij een vergaderruimte nodig? Een keuken of een stilteruimte? We ontwerpen het samen. Creëer jouw kantoor


Je kantoor wordt kaal opgeleverd. Jij bepaalt waar een muur moet komen of waar je juist een open ruimte wilt creëren. Onze aannemer denkt graag met je mee en helpt je met de uitvoering. Vervolgens kan je de ruimte aankleden in jouw eigen huisstijl. Zo wordt jouw nieuwe kantoor meteen hét visitekaartje van jouw bedrijf en een werkplek waar jij je ‘thuis’ voelt.

Extra opties

Heb je tijdens je werk internet nodig? Vind je het fijn dat de schoonmaak je uit handen wordt genomen? Of wil je dat onze receptie binnenkomende telefoontjes voor je aanneemt? Ook dat kunnen we voor je regelen! Kijk bij faciliteiten voor nog meer opties.


RBMT makelaar

RBMT bedrijfsmakelaar ondersteunt ons in de verhuur van vaste kantoren.


Ken je al onze faciliteiten al?

Dit regelen we voor je:

 • Persoonlijk ontvangst bij de receptie

  We ontvangen jou en je gasten en zorgen ervoor dat jullie de weg weten te vinden binnen ons gebouw.

 • koffie & lunch

  Geniet van een lekkere koffie, lunch of een gezellige borrel in onze sfeervolle lunchroom.

 • Gratis parkeren

  Met ruim 240 parkeerplaatsen is er altijd plek voor je auto. Er zijn ook speciale invalide en bezoekersplekken.

 • Binnen-buitenklimaat

  Terwijl het buiten waait en regent, kun jij – onder ons glazen dak – toch in de frisse buitenlucht wandelen, sporten of een balletje gooien op de jeu de boules baan.

 • Elektrisch opladen van auto of fiets

  Heb je een elektrische auto of fiets? Geen probleem. Opladen doe je bij een van onze oplaadpalen.

 • Toiletten en douches

  In ons gebouw is er altijd een (invalide)toilet bij jou in de buurt. Ook kan je gebruik maken van onze douches.

 • Vergaderruimtes

  We hebben diverse vergaderruimtes voor 4 t/m 250 personen. Deze zijn per uur bij ons te huren.

 • Crystalic Lounge

  Heb je pauze? Zin in een bakje koffie? Of wil je gewoon even relaxen? Onze lounge op de begane grond is een ontmoetingsplek voor iedereen.

 • Toegankelijkheid

  Crystalic is voor iedereen bereikbaar en rolstoelvriendelijk.

 • Kinderdagverblijf

  Je bent geen extra reistijd kwijt voor het halen en brengen van de kinderen, want Crystalic heeft ook kinderopvang in huis.

 • Netwerkbijeenkomsten

  Voor onze huurders organiseren wij met enige regelmaat netwerkbijeenkomsten en lunches. Zo verbreed je op een makkelijke en natuurlijke manier je netwerk.

 • Sport

  In de vroege uurtjes krachttrainingen doen, tijdens of na werktijd even stoom afblazen? Dat kan, want er is zelfs een sportschool in Crystalic! Gelukkig hebben we ook douches in het pand, zodat je na je work-out weer fit én fris verder kunt met je dag.

Crystalic is voor mij de ideale locatie. Bij binnenkomst wordt mijn bezoek vriendelijk aan de balie geholpen. Ook de algemene wachtruimte op mijn verdieping is prettig, want hierdoor hebben mijn cliënten voldoende privacy als ze even moeten wachten.

Kirsten Lamsma Praktijk ‘t Groene Licht

Crystalic is goed bereikbaar en heeft een prettig klimaat (licht en luchtig). Ook de aanwezigheid van voldoende parkeerruimte en de snelle internetverbinding waren voor ons belangrijke argumenten om ons bedrijf hier te vestigen.
Door de diversiteit aan huurders verbreed je ook op een makkelijke en natuurlijke manier je netwerk. Wat natuurlijk mooi meegenomen is!

Bart Broos Swift Fiber