Ontdek ons Vast kantoor

Op zoek naar een kantoor voor langere tijd? Dan is één van onze vaste kantoren een goede optie. Dit zijn ruimtes, waar jij je vaste werkplek kunt creëren met nét wat meer vrijheid. De kantoorruimtes worden kaal opgeleverd, zodat jij het precies naar jouw wens en smaak kunt inrichten. Hier helpen we je uiteraard graag bij!

 • Te huur vanaf 1 jaar
 • Kaal opgeleverd
 • Zelf in te richten en vorm te geven

Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan

Alle vrijheid

Een vast kantoor kan je bij ons al huren vanaf 1 jaar. Deze optie geeft je alle vrijheid en ruimte om jouw droomkantoor te realiseren. We bepalen samen de afmeting en plek van je kantoor. Heb je daarbij een vergaderruimte nodig? Een keuken of een stilteruimte? We ontwerpen het samen. Creëer jouw kantoor


Je kantoor wordt kaal opgeleverd. Jij bepaalt waar een muur moet komen of waar je juist een open ruimte wilt creëren. Onze aannemer denkt graag met je mee en helpt je met de uitvoering. Vervolgens kan je de ruimte aankleden in jouw eigen huisstijl. Zo wordt jouw nieuwe kantoor meteen hét visitekaartje van jouw bedrijf en een werkplek waar jij je ‘thuis’ voelt.

Extra opties

Heb je tijdens je werk internet nodig? Vind je het fijn dat de schoonmaak je uit handen wordt genomen? Of wil je dat onze receptie binnenkomende telefoontjes voor je aanneemt? Ook dat kunnen we voor je regelen! Kijk bij faciliteiten voor nog meer opties.


RBMT makelaar

RBMT bedrijfsmakelaar ondersteunt ons in de verhuur van vaste kantoren.


Ken je al onze faciliteiten al?

Dit regelen we voor je:

 • Persoonlijk ontvangst bij de receptie

  We ontvangen jou en je gasten en zorgen ervoor dat jullie de weg weten te vinden binnen ons gebouw.

 • koffie & lunch

  Geniet van een lekkere koffie, lunch of een gezellige borrel in onze sfeervolle lunchroom.

 • Gratis parkeren

  Met ruim 240 parkeerplaatsen is er altijd plek voor je auto. Er zijn ook speciale invalide en bezoekersplekken.

 • Binnen-buitenklimaat

  Terwijl het buiten waait en regent, kun jij – onder ons glazen dak – toch in de frisse buitenlucht wandelen, sporten of een balletje gooien op de jeu de boules baan.

 • Elektrisch opladen van je auto

  Heb je een elektrische auto? Geen probleem. Laad hem op bij een van onze 4 oplaadpalen.

 • Toiletten en douches

  In ons gebouw is er altijd een (invalide)toilet bij jou in de buurt. Ook kan je gebruik maken van onze douches.

 • Vergaderruimtes

  We hebben diverse vergaderruimtes voor 4 t/m 250 personen. Deze zijn per uur bij ons te huren.

 • Crystalic Lounge

  Heb je pauze? Zin in een bakje koffie? Of wil je gewoon even relaxen? Onze lounge op de begane grond is een ontmoetingsplek voor iedereen.

 • Toegankelijkheid

  Crystalic is voor iedereen bereikbaar en rolstoelvriendelijk.

 • Twee liften

  Onze vijf verdiepingen zijn hierdoor snel en gemakkelijk te bereiken.

 • Virtueel kantoor

  Alleen een zakelijk adres nodig? Dan is ons virtueel kantoor iets voor jou. Met onze postdienst, telefoonservice én je eigen 058-nummer kan jij meteen professioneel aan de slag.

Crystalic is voor mij een prachtige locatie omdat mijn klanten bij binnenkomst zeer vriendelijk worden geholpen aan de balie. De service van de medewerkers van Crystalic ligt erg hoog en het is er altijd netjes en schoon. Ook de sfeer voelt erg goed aan binnen de ruime maar gezellige pyramide.

Kirsten Lamsma Praktijk ‘t Groene Licht

Crystalic is goed bereikbaar en heeft een prettig klimaat (licht en luchtig). Ook de aanwezigheid van voldoende parkeerruimte en een snelle internetverbinding waren voor ons belangrijke argumenten om ons hier te vestigen. (Als de zonwering op heel zonnige dagen wat langer openblijft, is het helemaal perfect).

Bart Broos Swift Fiber